U staat bij Global Tax Centre voorop

Global Tax Centre is opgericht door Dennis Michels. Global Tax Centre heeft als doelstelling cliënten adequaat en professioneel te ondersteunen op ALLE vlakken omtrent grensoverschrijdende arbeid. Daarbij speelt een persoonlijke relatie met cliënten op basis van betrouwbaarheid, integriteit, transparantie en continuïteit een belangrijke rol.

De meest belangrijke factor voor een succesvolle langdurige samenwerking is voldoen aan elkaars verwachtingen. Global Tax Centre vindt het daarom erg belangrijk dat er voordat we met elkaar gaan samenwerken een algemeen kennismakingsgesprek plaatsvindt. In dit gesprek zullen wij samen met u de behoeften en verwachtingen in kaart brengen en daarop de diensten afstemmen. Het kennismakingsgesprek zal uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos zijn. Wij hopen hiermee een toekomstige en langdurige (persoonlijke) relatie op te bouwen waarbij u als cliënt centraal staat.

Global Tax Centre fungeert als uw sparringpartner en biedt op maat gesneden kwalitatieve advisering waarbij transparantie als vanzelfsprekend wordt beschouwd. Wij hanteren voor iedereen hetzelfde scherpe tarief. Door onze flexibele organisatiestructuur zijn wij in staat de kosten laag te houden. Hierdoor kunnen wij u onze diensten aanbieden tegen prijzen die lager liggen dan bij de meeste andere (internationale) advieskantoren in de global mobility / expat sector. Bij Global Tax Centre staat de kwaliteit van dienstverlening voorop!Kantoor Global Tax Centre
Om u optimaal van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van ons eigen internationale onafhankelijke netwerk. Dit wereldwijd netwerk bestaat uit meer dan 70 landen. Wij zijn daarin volledig onafhankelijk en flexibel, zodat wij voor u altijd de beste oplossing kunnen bieden. Uiteraard is het ook mogelijk om met een buitenlandse adviseur van uw keuze samen te werken.

De cliëntenportefeuille van Global Tax Centre loopt uiteen van particuliere personen (grensarbeiders, topsporters) tot gerenommeerde ondernemingen in het groot MKB-segment en multinationals. Omdat integriteit en betrouwbaarheid de basis vormen voor de relatie met onze cliënten, geven wij over het algemeen geen namen van cliënten prijs.